12-03-10

petanque

1e afdeling 50+ Apollo - Schorpioen - 10 maart 2010


 

Laatste wedstrijd van het seizoen. Voor Apollo een verloren seizoen. Vorig jaar nog kampioen in deze afdeling, dit jaar een meeloper.

Bij winst was Schorpioen zeker van de titel. Bij verlies was het bang afwachten wat Reynaert zou presteren op Alosta.


In de 1e ronde was het Apollo die de toon zette. Alleen het triplet Gibbe-Staf-Johnny verloren. Tussenstand 2-1
Vermits met Marcel Van Hoecke's fototoestel de beide ploegen werden vastgelegd, heb ik alleen wat snapshots genomen. Maar ik kreeg zojuist te horen dat de foto's op Marcel zijn toestel volledig de mist zijn ingegaan. Dus moet je het alleen doen met die van mij.
IMG_8025

IMG_8053

 


 

In de 2e ronde was het armoe sta bij voor Apollo. De 3 wedstrijden waren voor Schorpioen dat de tussenstand op 3-3 bracht.


IMG_7999

IMG_8067

 


 

Intussen was vernomen dat Reynaert een voorsprong van 4-2 had op Alosta.

Nadat het triplet van Georges-Marc-Bob hun wedstrijd verloren op 2, moest Schorpioen nog 1 wedstrijd winnen om kampioen te worden. Beide Apollo tripletten stonden ruimschoots voor en eindigden tenslotte met winst.
 

 

IMG_8011

IMG_8085

 


eindstand: Apollo-Schorpioen  5-4 (+12)


 

Vermits men het resultaat van Reynaert nog niet wist waren de spelers/speelsters van Schorpioen zeer teleurgesteld met dit verlies, maar enkele uren nadien mocht Schorpioen dan toch vieren, vermits Reynaert de klus niet wist te klaren (verloren hun 3 wedstrijden in de 3e ronde).

Proficiat Schorpioen

11:57 Gepost door gibbe in pétanque | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.